Je hebt veel moeite gedaan om je eigen boek te schrijven. Dan wil je natuurlijk je nieuwe boek op de juiste manier inbinden. Brave New Books is de gemakkelijkste manier om jouw boek te laten inbinden. Dat kan zowel met harde als een softe kaft. Vanaf een oplage van één! Ontdek hier hoe je je boek kunt laten inbinden en een professionele uitstraling kunt geven.

Boek inbinden met een softe kaft

Het boek inbinden is een belangrijke stap om je eigen geschreven werk een professionele uitstraling te geven. Bedrukte boeken met een zachte/softe kaft zijn stijlvol en tevens praktisch. Bij Brave New Books zijn boeken met een softe kaft afgewerkt met verschillende beschermalgen en zorgen we dat je boek stevig wordt ingebonden. Of je nu een roman, een scriptie, een handleiding of een fotoboek hebt geschreven, het laten inbinden van je boek zorgt ervoor dat het er netjes uitziet en duurzaam is. Bij Brave New Books gebruiken we professioneel materiaal om de rug stevig aan de inhoud van je boek te bevestigen, waardoor deze tevens bedrukt kan worden. Zo vinden klanten je boek gemakkelijk terug in de boekenkast. Je boek inbinden kan dus zowel voor een softe- als harde kaft.

Boek inbinden met een harde kaft

Een harde kaft geeft je boek een stevige en professionele uitstraling. Het beschermt de pagina’s tegen beschadiging en biedt duurzaamheid, zodat je boek langer meegaat. Bij het inbinden van een boek met een harde kaft worden de pagina’s stevig aan de kaft bevestigd, waardoor een solide binding ontstaat. Dit type inbinding is ideaal voor boeken die vaak worden gebruikt, zoals handleidingen en naslagwerken. Dit is perfect voor een luxe en professionele uitstraling van je boek. Kies dus zelf hoe je je boek wil laten inbinden.

Verschillende opties om je boek te laten inbinden

Als je je eigen geschreven boek wilt laten inbinden, zijn er verschillende opties beschikbaar zoals, harde kaft, zachte kaft, wire-o-binding of geniete binding. Kies degene die het beste bij je behoeften past. Het laten inbinden van je boek kan ook afhangen van het aantal exemplaren dat je nodig hebt. Voor grotere bestellingen kan het zijn dat er kortingen van toepassing zijn. Als je van plan bent om meerdere exemplaren van je boek te laten maken, informeer dan naar de mogelijkheden en prijzen.

Boek inbinden bij Brave New Books

Bij Brave New Books kunnen we zowel particulieren als ook bedrijven helpen om boeken te produceren en een boek inbinden. Boek printen en inbinden doe je bij Brave New Books!