Prijscalculator

Je kunt via onze prijscalculator eenvoudig berekenen wat je marge is wanneer je je boeken verkoopt. Je ziet ook direct wat het kost om een eigen exemplaar aan te schaffen.
Open prijscalculator

Kosten boek uitgeven

Gebruik onze prijscalculator om te zien wat het kost om je eigen boek via Brave New Books te kopen. Wanneer je de specificaties van jouw boek invult en drukt op ‘bereken’, dan komen er twee prijzen uitrollen: 1) de prijs waartegen je je eigen boek kan bestellen, en 2) de netto verkoopprijs die retailers moeten aanhouden. Voel je vrij om deze prijs te verhogen of te verlagen. Bij iedere prijs zie je een corresponderend margebedrag – ook wel genoemd: royalty. Dat is het bedrag dat je ontvangt wanneer jouw boek bij bol.com, of een andere retailer, wordt verkocht. Wanneer je zelf het boek verkoopt (via je eigen website van Brave New Books) dan zal de marge hoger zijn dan wanneer je je boek via een retailkanaal verkoopt.

Hoge oplage via offset

Wanneer je zelf een groot aantal exemplaren (300+) van je boek wilt kopen is het verstandig om het boek via offset te laten drukken. Ook dat kunnen we voor je regelen. Prijzen verschillen per oplage en type boek. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!