Succesvol je boek verkopen bij Bol.com en 2500 andere online én offline boekhandels in Nederland en België!

Klaar om je eigen boeken te verkopen? Ben je een enthousiaste auteur die zijn eigen geschreven boeken en ebooks wil verkopen? Start vandaag nog met het implementeren van deze strategieën en zie je boeken omgezet worden in winst. Of je nu boeken wilt verkopen via Bol.com, je eigen boek wilt verkopen, of je eigen ebooks online wilt verkopen, deze pagina biedt je de informatie die je nodig hebt voor succesvolle online boekenverkoop.

Boek verkopen: Brave New Books

Brave New Books is aangesloten bij 2500+ online én offline boekhandels in Nederland en België, waaronder grootmachten als Bol, Bruna, Standaard, Libris, Ako en hoogstwaarschijnlijk ook de boekenwinkel bij jou om de hoek. Zie je jouw boek al staan tussen al die grote titels op deze websites?

Naast boeken verkopen via Bol.com bieden wij jou ook de mogelijkheid om je boek zelf te verkopen via je eigen digitale boekhandel die wij gratis voor jou maken. Kijk voor een voorbeeld van zo’n persoonlijke pagina op: https://www.bravenewbooks.nl/hanslaurentius

Met zeven eenvoudige stappen ga je van een manuscript naar een echt boek die je ook kunt verkopen via retailers. Kijk voor het stappenplan met uitgebreide uitleg op de volgende pagina: https://www.bravenewbooks.nl/site/index.php?r=wiki/startpage

Waarom je eigen boeken verkopen

Het verkopen van je eigen geschreven boeken en ebooks biedt talloze voordelen. Allereerst behoud je volledige controle over je werk en verdiensten. Bovendien krijg je directe feedback van lezers, wat je kan helpen je schrijfvaardigheden te verbeteren en je toekomstige werken te verfijnen.

Eigen boek verkopen en promoten: Boek schrijven en verkopen

Als je je eigen geschreven boek wilt verkopen, volg dan deze stappen:

Bedenk goed wat je doelgroep is en stel vervolgens de vraag: waar bevindt deze doelgroep? Lezen die een bepaalde krant? Zitten zij op internetfora?

  • Professionele Opmaak: Investeer in professionele opmaak en vormgeving voor zowel de binnenkant als de buitenkant van je boek.
  • Promotie en Marketing: Gebruik sociale media, je eigen website en een platform zoals Brave New Books waar we aanbieden om je boeken te verkopen op Bol, maar ook via je eigen digitale boekhandel die wij gratis voor jou maken.
  • Optioneel – Eigen Website: Overweeg het opzetten van een eigen website om je boek direct aan lezers te verkopen.

Boek schrijven en verkopen

In de moderne wereld is online boekenverkoop een essentieel onderdeel van het bereiken van een breed publiek en het realiseren van succes. Of je nu fysieke boeken of ebooks wilt verkopen, de juiste strategieën, platformkeuzes en marketinginspanningen kunnen het verschil maken. Volg deze tips van Brave New Books en geniet van een succesvolle boekenverkoopervaring!