Direct nadat jij je geregistreerd hebt, maken wij je persoonlijke dashboard aan: een compleet overzicht van al jouw schrijversactiviteiten.

Je dashboard geeft je onder meer inzicht in:

  • Jouw boeken: met welke boeken ben je bezig, wat is de status ervan, welke boeken heb je inmiddels gepubliceerd. Met één klik kun je het boek bewerken of je boek promoten wanneer je het al hebt gepubliceerd. Ook kun je jouw boek terugtrekken als je het niet langer wilt publiceren.
  • Bestellingen: je ziet direct hoeveel boeken (en e-books) er verkocht zijn.
  • Je eigen website: je kunt heel eenvoudig je eigen website aanpassen, blogs schrijven, etc.
  • Volgers: je ziet de berichten van mensen die volger van je willen worden.
  • Mijn gegevens: je eigen profiel dat je op ieder moment kunt bijwerken.
  • Eigen boek kopen.

Tips

  • Klik op ‘Nieuw boek’ wanneer je een nieuw boek wilt beginnen. Je kunt kiezen tussen een hardcover, paperback of e-book.
  • Klik op ‘Bewerken’ (rechts van je bestaand boek) wanneer je door wilt gaan met een reeds bestaand boek.

FAQ

Wat gebeurt er als ik mijn boek terugtrek?
Dan wordt je boek van jouw website en onze webshop gehaald en is het niet meer te koop. Je boek blijft wel bewaard en zichtbaar voor jou, zodat je het op een door jou gewenst tijdstip weer te koop kunt aanbieden.

Waarom moet ik volgers hebben?
Je hoeft beslist geen volgers te hebben als je dat niet wilt, maar het is wel nuttig. Zeker voor het promoten van je boek is het handig dat je een aantal volgers (ambassadeurs) hebt die jou helpen om je boek onder de aandacht te brengen.

Moet ik mijn inkomsten opgeven aan de belasting?
Jij bent verantwoordelijk voor het opgeven van je inkomsten aan de fiscus, dus ook de inkomsten uit je boeken.

Hoe zit het met btw?
Wij verzorgen de btw-afdracht van de verkochte boeken.

Kan ik een boek dat ik gepubliceerd heb aanpassen en heruitgeven?
Ja, dat is mogelijk wanneer het gaat om het aanpassen van bijvoorbeeld spelfouten. Indien je hele hoofdstukken toe gaat voegen is het niet mogelijk je boek opnieuw uit te geven tegen dezelfde prijs. Wij attenderen jou hier automatisch op. Je zult dan een nieuw boek moeten uitgeven, je oude boek kun je terugtrekken.

Hoe pas ik mijn website aan?
Ga naar je persoonlijke dashboard en klik op ‘Mijn webpagina’. In het scherm dat vervolgens verschijnt, kun je blogs plaatsen, foto’s uploaden, favoriete links toevoegen en je introductietekst aanpassen.