Brave New Books is een platform waarmee je in zeven eenvoudige stappen jouw eigen boek kan publiceren. Brave New Books heeft het grootste distributienetwerk van de Benelux, wij zorgen ervoor dat jouw boek beschikbaar wordt via 2500 online én offline boekhandels in Nederland en Belgie, waaronder Bol.com, Standaard Boekhandel, Libris, Bruna, Amazon en nog veel meer.

Wij bieden jou de vrijheid om alle aspecten van het uitgeven zelf in de hand te houden, zonder bemoeienis van een uitgever. Maar mocht je toch behoefte hebben aan een redacteur of een vormgever, dan hebben wij een team klaarstaan om je te helpen.

Altijd al je eigen boekhandel gewild? Dan is er goed nieuws. Je kunt nu ook via Brave New Books je eigen boek verkopen, door gratis een online boekhandel aan te vragen. Via www.bravenewbooks.nl/jouwnaam kan je jouw kopers leiden naar je eigen persoonlijke omgeving.

  • Zelf uitgeven
  • Zelf verkopen via je eigen boekhandel (www.bravenewbooks.nl/jouwnaam)
  • Geen investering
  • Geen voorraad(kosten)
  • De hoogste royalty’s (tot wel 40%!)
  • Distributie via 2500+ boekhandels in de Benelux

Meer weten? We horen graag van jou via support@bravenewbooks.nl

De zeven stappen

Boek publiek uitgeven
Zelf je eigen boek uitgeven kan in zeven eenvoudige stappen. Jij schrijft en publiceert, wij regelen de druk, distributie en de rest. Ben je zelfstandig ondernemer en wil je een zakelijk boek uitgeven? Ook daar helpt Brave New Books.

Stap 1: Bepaal je boekspecificaties
Stap 2: Koop een isbn
Stap 3: Upload je manuscript
Stap 4: Schrijf je flaptekst
Stap 5: Maak je omslag
Stap 6: Bepaal je verkoopprijs en verkoopkanalen
Stap 7: Controleer en publiceer

Boek privé uitgeven
Wil je je boek niet verkopen, maar alleen voor jezelf en je eigen kennissenkring? Dat kan! Geef bij het publiceren (stap 6) aan dat je je boek ‘privé’ gaat publiceren.