Verdient jouw boek een mooi en uniek omslag waarmee je je onderscheidt van andere boeken? Laat dan een boekomslag ontwerpen door een ervaren vormgever. Je kunt deze diensten aanvragen in het systeem bij de stap ‘Omslag opmaken’.

Omslag met eigen beeld

Een omslag speelt een grote rol bij je verkoopsucces. Bij deze dienst lever je zelf een afbeelding aan die je graag op het omslag wilt hebben, en krijg je van ons instructies hoe je de vormgever kunt uitleggen wat je in gedachten hebt. Daarna ontvang je een ontwerpvoorstel en één gratis correctieronde.

Prijs € 300,-
Levertijd voorstel 2 weken, definitieve omslag 1 week

Grafisch omslag

Wil je liever dat je omslag volledig door een professionele vormgever wordt ontworpen (met alleen letters en een ondersteunende illustratie)? Kies dan voor de dienst Grafisch omslag. Je laat de vormgeving helemaal over aan de creativiteit van de ontwerper. Bij het afnemen van deze dienst ontvang je twee ontwerpvoorstellen, en één gratis correctieronde.

Prijs € 600,-
Levertijd voorstel 2 weken, definitieve omslag 1 week 

Staat jouw dienst er niet bij, maar wil je graag gebruik maken van de expertise van Singel Uitgeverijen? Neem dan contact op met diensten@bravenewbooks.nl.

Diensten Singel Uitgeverijen

Manuscript
Querido Academie

Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw, gebaseerd op de Nederlandse taal en onder voorbehoud van wijziging. Bij aankoop van een dienst ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.