Een succesvol boek moet gezien worden. Onderstaande diensten van Singel Uitgeverijen helpen je je boek nog beter te promoten!

Sociale media

Het gebruik van sociale media is een uitstekende manier om jouw boek wat meer in de schijnwerpers te zetten. Heb jij een Facebookpagina voor je boek aangemaakt en wil je die een professioneel uiterlijk geven? Kies dan voor deze dienst. Hierbij gebruikt een vormgever van Singel Uitgeverijen jouw boekomslag om een op maat gemaakte profiel- en omslagfoto voor jouw Facebookpagina te maken. Je kunt deze dienst aanvragen in stap 3 ‘Sociale media’ van het promotieproces, nadat je je boek hebt gepubliceerd.

Prijs € 80,-
Levertijd 1 week

Opmaak advertentie

Op basis van jouw boekgegevens (auteursnaam, titel, flaptekst en omslag) maken wij een professionele en opvallende advertentie, die je vervolgens overal kunt gebruiken om je boek aan te prijzen. Je kunt deze dienst aanvragen in stap 7 ‘Persbericht’ van het promotieproces, nadat je je boek hebt gepubliceerd.

Prijs € 150,-
Levertijd 2 weken

Staat jouw dienst er niet bij, maar wil je graag gebruik maken van de expertise van Singel Uitgeverijen? Neem dan contact op met diensten@bravenewbooks.nl.

Diensten Singel Uitgeverijen

Algemeen
Schrijvers van Singel Uitgeverijen
Manuscript
Omslag opmaken
Promotie
Querido Academie

Alle genoemde tarieven zijn inclusief btw, gebaseerd op de Nederlandse taal en onder voorbehoud van wijziging. Bij aankoop van een dienst ga je akkoord met de Algemene voorwaarden.