Brave New Books is hét self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze een (e)boek uit te geven en te verkopen aan een miljoenenpubliek. Nadat je je bestanden hebt opgeladen, is jouw boek beschikbaar via 2500+ online én offline retailers in de Benelux, waaronder Bol.com, Amazon.nl en Bruna.

Je eigen boek uitgeven: snel, gemakkelijk en rendabel

Je boek publiceren doe je in zeven eenvoudige stappen. Het te koop aanbieden en promoten vervolgens ook. Je bepaalt zelf de verkoopprijs van je boek. En je hebt je eigen dashboard zodat je alle voor jou relevante gegevens, zoals verkoopdata, kunt zien en volgen.

Hulp van een boekprofessional?

Tijdens het maken van je boek kun je, indien gewenst, tegen betaling deskundige begeleiding inschakelen. Ervaren redacteuren en vormgevers van Singel Uitgeverijen, samen goed voor honderden jaren ervaring in het maken van boeken, kunnen jou helpen je boek nog beter te maken!

Jouw boek voor een miljoenenpubliek

Via Brave New Books kun je eenvoudig kiezen om je boek te verkopen bij Bol.com. De verkoopresultaten vind je terug op je persoonlijke dashboard. Het gebruik van het platform is kosteloos.